Jagtbutik nær Aarhus - Northern Hunting jagtforretning

Besøg vores jagtbutik i Åbyhøj nær Aarhus C. Vi har åbent tirsdag til fredag fra 10 - 17 (Lukket danske helligdage).

Se vores sortiment af dansk designet jagttøj til mænd og kvinder. Du vil finde et innovativt udvalg af jagttøj til mænd og kvinder. Se vores udvalg online af jagtjakker, jagtbukser og jagtoverdele.

Når du har fundet tøjet online, så kan du komme ned i vores jagtbutik og prøve det. Så er du sikker på at finde tøj med det rette fit. Forbehold for udsolgt vare i butikken.

Besøg os

Åbningstider

Tirsdag - Fredag, 10.00 - 17.00

(Lukket danske helligdage)

Vores adresse:

Klamsagervej 19B, 8230 Åbyhøj

Find vej

Jagtforretning i nærheden af Århus

Northern Hunting er din lokale jagtbutik i Åbyhøj nær Århus. Du vil finde vores sortiment af dansk designet jagttøj som også kan bruges til outdoor aktiviteter.
Vores åbningstider er:
Tirsdag til fredag fra 10 til 17 (Lukket danske helligdage).
Når du køber tøj hos Northern Hunting, så får du 5 års garanti, da vi vil have du skal have en god oplevelse med vores tøj. Så du mod al forventning får problemer med tøjet, så kan du indsende det til reparation.
Uanset om du er erfaren- eller nyjæger, så kan vi hjælpe dig med at finde det rette tøj til dit behov. Vores fokus når vi udvikler tøj er innovation, og vi prioriterer at udvikle tøj som passer til mange forskellige typer af jagt. Du vil derfor finde fx slidstærke bukser eller lydløse jakker til buejagt.
Hvis du er helt ny, så kan vi lave en pakke til nyjægeren, så du får et sæt tøj, som du kan bruge til de fleste lejligheder. Så får du en god oplevelse med dine første jagter, fordi du har tøj som sidder godt og har den rette funktionalitet.

I DO NOT FOLLOW THE CROWD
THE NORM
THE SAFE
I FOLLOW A DIFFERENT TRACK
THE FUN
THE WILD
I AM A HUNTER FOR LIFE!