FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål, som vi oftest modtager fra vores kunder.
Skulle du imod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

HJÆLP

Forskellige jagter, forskellige behov. Det er vi klar over, og derfor har vi forsøgt at gøre det let for dig. Ved alle vores jakker og bukser har vi her på webshoppen skrevet hvilke former for jagt, som det specifikke produkt især er anvendeligt til.

Vi vil anbefale vores Aslak sæt: Aslak Hugin + Aslak Teit. Sættet kan bruges stort set hele året, da men blot opbygger eller reducerer mængden af midlayers for at tilpasse sig klimaet. Det er et utrolig fleksibelt setup, der gør det muligt at både tage af og på under jagten, hvis aktiviteten eller temperaturen pludselig ændrer sig.

Vi har lavet en størrelsesguide, som findes under alle produkter. Her er der et måleskema, så du kan finde ud af, hvilken størrelse du skal bestille.

PRODUKTPLEJE

Jakker og bukser fra Northern Hunting er præ-imprægneret. Men det er altid en god idé at imprægnere tøjet løbende, da tøjet altid vil slides ved brug, og imprægnering vil forlænge tøjets levetid. I den forbindelse er en sprayimprægnering, som sprøjtes direkte på tøjet, rigtig god. Helst undgå imprægnering af den type, som skal vaskes ind i tøjet, da det betyder, at tøjet skal i vaskemaskinen, og det kan forringe membranen i tøjet.

Ja, alle produkter fra Northern Hunting tåler maskine-vask. Dog anbefaler vi at tøj med membran i, vaskes nænsomt. Det vil sige ingen skyllemiddel og undgå ligeledes for voldsom centrifugering. Husk desuden altid at vaske efter tøjets vaskeanvisninger.

Bomuldsskjorterne fra Northern Hunting er forvasket. Det betyder, at der kan forventes et krymp på 3-5 %. Hvis du klikker dig ind på en specifik skjorte, så kan du også læse om, hvorvidt det kan forventes, at den krymper en smule.

LEVERING

Vi tilbyder hjemmelevering med PostNord, levering til pakkeshop med GLS og levering til firmaadresse med GLS. OBS: Levering med GLS til firmaadresse kan kun lade sig gøre såfremt, du skriver firmaadressens navn i dine leveringsoplysninger.

Hvis du har bestilt hjemmelevering med PostNord, vil du modtage din vare indenfor 1-3 arbejdsdage. Er du ikke hjemme, når varen bliver leveret, vil PostNord aflevere din pakke i den nærmeste pakkeshop, hvorefter du vil få besked på SMS eller mail, hvor du kan afhente din pakke. Hvis du har bestilt levering til pakkeshop eller levering til erhvervsadresse, så vil der gå 1-3 hverdage, før den er leveret. Det afhænger af, hvor travlt speditøren har på dit bestillingstidspunkt. Fx kan der omkring jul, Black Friday og andre særlige dage forekomme forsinkelser hos speditørerne på grund af travlhed. Har du ikke fået din bestilling efter tre hverdage, så kontakt os, og vi vil undersøge, hvor din pakke er henne for dig.

RETURNERING, REKLAMATION & OMBYTNING

Du har 100 dages returret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, du har modtaget din vare – dvs. at vi på denne dato skal have modtaget din returpakke. Du skal benytte vores medsendte returvejledning, der fulgte med, da du modtog din ordre. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Vores returadresse er:

NORTHERN HUNTING APS
TRANSPORTCENTER ALLE 19
7400 HERNING, DENMARK

NORTHERN HUNTING ApS yder 5 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles NORTHERN HUNTING ApS til info@northernhunting.com. Vedlæg købsdokumentation samt billeder af reklamationsgrunden. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller kreditering (pengene tilbage) ved udfyldelse af vores returvejledning.

 

Vores returadresse er:

NORTHERN HUNTING APS
TRANSPORTCENTER ALLE 19
7400 HERNING, DENMARK

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved køb over 499 kr. finder du en forudbetalte returlabel ved modtagelse af varen. Ved køb under 499 kr. afholder du selv omkostningerne ved retur.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ved retur skal du gøre følgende:

  • Pak varerne forsvarligt ind og undlad at sætte fragtlabel på original emballage. Husk at medsende købskvittering.
  • Udfyld nedenstående returseddel og vedlæg hele denne seddel i pakken.
  • Send pakken til Northern Hunting, Transportcenter Alle 19, 7400 Herning, Danmark.

Husk kvittering ved indlevering – varen er dit ansvar til Northern Hunting modtager pakken.

Vores returadresse er:

NORTHERN HUNTING APS
TRANSPORTCENTER ALLE 19
7400 HERNING, DENMARK

Hvis du har brug for at ombytte til en anden størrelse, så skal du sende varen retur og købe den ønskede størrelse på ny. På den måde sikrer du, at den ønskede størrelse er på lager.

ØVRIGE SPØRGSMÅL

Hvis du ønsker at købe et gavekort til vores webshop, så kontakt os på info@northernhunting.com, så vil vi hellere end gerne hjælpe med at lave et gavekort.

I Northern Hunting gør vi ting anderledes!

Vi lader os ikke begrænse af normer og uskrevne regler, men gør i stedet præcis, hvad vi mener, skaber den bedste brugeroplevelse, de bedste produkter og de billigste priser, Northern Hunting produkternes høje kvalitet taget i betragtning.