Lag på lag systemet til jagt

Lag på lag systemet er et kendt fænomen i både skisport, vandring og jagt. Typisk vil der være tale om tre lag. Dit baselayer, midlayer og skallag. Hver lag har en bestemt funktion.
Baselayer vil typisk have den funktion at det absorberer sveden fra din krop. Så bliver du ikke våd og kold. Den kan også holde dig varm.
Midlayer er typisk, hvor varmen kommer fra. Så det kan være en klassisk fleece trøje eller en vest.
Det yderste og sidste lag vil være skallaget. Funktionen for dette tøj kan være at holde vind, vand og sne ude. Dit valg vil ofte være membran tøj, som også lader dig ånde. Man kalder typisk dette hardshell jakke. Hvis du ikke har brug for at modstå regn, så kan du vælge en softshell jakke, som er mere åndbar.

Midlayer

Dette lag giver dig varme. Så vælg en tykkelse som passer til dit behov.
Tykkere til koldt vejr med mindre aktivitet. Tyndere hvis det er varmere eller du skal være aktiv.
Følg disse links for at se voresmidlayers to mændogmidlayers til kvinder.

Baselayer

Dette lag sørger for at fjerne sved fra din krop. Så undgår du at blive våd og kold. Laget kan også hjælpe dig med at holde varmen ved at kombinere uld og syntetiske stoffer. Vores anbefalinger er lavet af varmt fleece, som er 100% polyester. Det tørrer derfor hurtigt, og er godt til at fjerne sved fra din krop.

Find det rigtige lag til jagten

Vores jagttøj er designet med udgangspunkt i lag på lag princippet. Hver stykke tøj er designet til at opfylde en funktion. Jagtjakker og jagtbukserne skal være yderlag. Vores jagttrøjer skal være midlayer, og vores lange undertøj skal være baselayer. Selvom det ikke er fremhævet, så er det også vigtigt at bruge en hue eller hat, når det er koldt ude. Alle hader at fryse ørerne, så det kan ødelægge enhver oplevelse ikke at have dem dækket. Prøv derfor vores ARK hue eller vindtætte BUK hue, hvis du fryser ørerne.

Hvis du har spørgsmål til hvad du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@northernhunting.com eller +45 71 99 20 60. Så hjælper vi dig med at finde det rette jagttøj.

I DO NOT FOLLOW THE CROWD
THE NORM
THE SAFE
I FOLLOW A DIFFERENT TRACK
THE FUN
THE WILD
I AM A HUNTER FOR LIFE!