Kontakt os

I Northern Hunting gør vi ting anderledes! Vi lader os ikke begrænse af normer og uskrevne regler, men gør i stedet præcis, hvad vi mener, skaber den bedste brugeroplevelse, de bedste produkter og de billigste priser, Northern Hunting produkternes høje kvalitet taget i betragtning. Vi mener ganske enkelt, at der mangler noget i jagtbranchen - en udvikling de fleste andre brancher allerede har været igennem!

ONLINE PERSPEKTIVET

I jagtbranchen er det sjældent set, at jagttøjsmærker selv benytter sig af muligheden for at sælge online som brand-webshop. Jagtbranchen generelt bærer i stor grad præg af, at ting ofte gøres, som de altid er blevet gjort. Det vil vi i Northern Hunting gøre alt for ikke at gøre!

Vi har lanceret Northernhunting.com med hensigten at sælge produkter, hvor fornuftige priser går hånd i hånd med høj kvalitet. Netop dette mangler jagtbranchen, og vi vil derfor gøre alt for, at I skal synes, at vi kommer med netop det. Online handel vil få større og større betydning fremadrettet, og med den fantastiske forbrugerretighedsudvikling vi gennemgår i disse år, vil online handel kun blive mere og mere attraktiv for forbrugeren. Vi glæder os over, at risikoen ved online handel er forsvindende!

VÆRDIERNE VED HANDEL HOS NORTHERN HUNTING

Jagttøj findes i stort omfang allerede på nettet! Derfor er værdien for dig ikke, at vi tilbyder salg online, men i stedet måden vi gør det på. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten for at tilbyde dig et billigere produkt, vi kigger i stedet på optimering af interne processer og på produktets vej fra råmateriale til forbruger, for at gøre denne så kort som mulig. Resultatet ses direkte afspejlet i vores produktpriser. Vi søger at skabe kvalitet på øverste niveau, mens vi prismæssigt ønsker at lægge os i segmentet under de allerede anerkendte og pristunge brands i branchen. Vi er bestemt ikke de billigste, det bliver vi aldrig, men til prisen er vores mål at være nummer 1!

Fysisk tilstedeværelse i nye rammer

At begrundelserne er mange, og at statistikker siger, at vi i stigende grad vælger nettet som markedsplads, er ikke ensbetydende med, at man skal glemme værdien i fysisk tilstedeværelse med uvurderlig kundekontakt. I vores optik udelukker det ene ikke det andet, men det er i stor grad vigtigt at vælge, hvor hovedfokus skal ligge – for os er det på Northernhunting.com. Vi har dog valgt at tilbyde et fysisk koncept, der gør det muligt for dig som forbruger at mærke og se Northern Huntings produkter fysisk. Vi kalder konceptet: Hunters call. Med konceptet vil vi tilbyde at komme til Jer, jægerne, på jagtdage, hvor I er en større flok samlet. I ringer på 71 99 20 60, og så aftaler vi en dag, hvor vi kommer ud til jer og viser Northern Hunting kollektionen frem! Den eneste forudsætning er, at I som minimum er 15 jægere samlet.

PRODUKTER DER IKKE LIGNER SIG SELV

Northern Hunting bygger på specielt to ambitioner: 1.) at sælge eget jagttøj gennem egen webshop, og 2.) lysten til at skabe jagttøj, der ikke ligner det, din far gik i for 20 år siden! Modeindustrien buldrer derudaf. Pasformer udvikles og nye eksperimenterende linjer forsøges, alt imens vi i jagtbranchen har gjort rigtig mange ting på den samme måde gennem årtier. Northern Hunting er ikke en modebutik! Vi glemmer aldrig, at det er jagten, vi er her for og brænder for, men hvorfor ikke lave jagttøj, der lige er dét smartere og mere nutidigt, end hvad vi typisk ser i branchen? I Northern Hunting agter vi at præsentere et smallere fit, der tager afstand fra store kasseformede jagtbukser og jagtjakker – den tankegang har vi efterladt i det forrige årtusinde!

Som beskrevet flere gange tidligere, er kvaliteten altafgørende! Vi søger kun at udvikle varer med ekstra høj slidstyrke – derfor tilbyder vi jer en forlænget 5 års garanti på alle Northern Hunting produkter. På den måde håber vi at vise, at det ikke bare er tomme ord, men at I rent faktisk kan stole på jagtprodukternes høje niveau. Designmæssigt søger vi at gøre traditionelle rette linjer til et mere organisk og eksperimenterende samspil mellem forskellige sektioner af tøjet. Vi efterstræber linjer, der snor sig, uafhængige af forside og bagside, i forsøget på at skabe jagttøj i total designmæssig balance. Hvorvidt disse værdier er lykkes os at afspejle i produkterne, lader vi være op til jer!

I DO NOT FOLLOW THE CROWD
THE NORM
THE SAFE
I FOLLOW A DIFFERENT TRACK
THE FUN
THE WILD
I AM A HUNTER FOR LIFE!

INGEN BUTIK UDEN DIG

Projektet Northern Hunting har været flere år undervejs, og har været vendt og drejet et næsten uhørt antal gange. Men lige meget hvor meget vi tænker og forbereder os, bliver fremtiden aldrig spændende, hvis ikke du er med på ideen! Northern Hunting ønsker at inddrage dig så meget i processen som muligt, for det, der er vigtigst for os er, at vi tilbyder præcis de ting, du og jægerne går og mangler. Vi elsker kundekontakt, og med online handel som primær platform, kan dette godt blive svært. Ring, skriv, besøg vores butik, råb, kom med gode råd, giv os en skidebalde eller ligefrem klap os på skulderen, hvis du måtte ønske det! Vigtigst af alt er, at vi får slået fast, hvor meget vi værdsætter, når I kontakter os. Bliv endelig ved med det! Du hjælper os med at skabe den perfekte online jagtbutik.