Find de bedste jagtstøvler til dig

Find de bedste jagtstøvler til dig

Når jagtkalenderen er skudt i gang, skal beklædning eller fodtøj ikke være en bekymring. Dét er i hvert fald noget, som vi hos Northern Hunting vægter højt. For at få en fantastisk jagtoplevelse skal både tøj og støvler være komfortable, fleksible og tåle meget slid, når du bevæger dig rundt i underskoven. Derfor er det naturligvis vigtigt at have de bedste jagtstøvler til lige netop dine behov og ønsker.


Hos Northern Hunting elsker vi at gå på jagt, og vi tester selv vores jagtstøvler, så vi er sikre på, at de matcher vores høje krav til komfort, kvalitet og funktionalitet. Derfor har vi samlet vores bud på verdens bedste jagtstøvler, der kan holde dig varm i de kølige måneder og tør på de regnfulde dage. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kan vælge de bedste jagtstøvler. Knæk og bræk!

 

Oplev de bedste jagtstøvler til enhver jagtsæson

Heldigvis tager jagtkalenderen ikke højde for vejret. Den tillader nemlig, at man kan opleve årstidens skønne skift og gå på jagt i lune, kølige såvel som regnfulde måneder. Det kræver dog, at dine jagtsko kan holde dig varm, tør og ikke mindst lade foden ånde. Derfor har vi samlet vores bud på de bedste jagtstøvler til enhver jæger, der ønsker en perfekt pasform, overlegen komfort og en lang række funktioner, der gør jagtoplevelsen helt fantastisk.

 

Hvad enten du skal på bukkejagt eller fuglejagt, pürsch eller anstandsjagt er det vigtigt at have fodtøjet i orden. På den måde undgår du sko, der gnaver, våde fødder eller støvler, der ikke tåler de hårde terræner og vejrforhold. Vi har både jagtstøvler til herre og jagtstøvler til dame.

 

Med jagtsko fra blandt andre Blundstone får du en god jagtstøvle, der kan alt dét, en jagtstøvle skal kunne – og mere til. Her får du nemlig en alsidig jagtstøvle til enhver jagtsæson, der samtidig giver de bedste omstændigheder for en mere lydløs sko – modsat en snørestøvle, der udgiver mere lyd. På den måde kan du bevæge dig lydløst rundt i underskoven. De er desuden udstyret med en slidstærk og skridsikker TPU-ydersål, som gør skoen solid og holdbar i ethvert terræn. 

 

Varme og vandtætte jagtstøvler til de kølige og regnfulde måneder

Komforten skal være i top, når først du er draget på jagt. Her er der nemlig ikke plads til sko, der ikke sidder ordentligt, eller våde og kolde fødder. I vores udvalg finder du både vandtætte jagtstøvler såvel som varme jagtstøvler med for af lammeskind. Alle er designet til at blive brugt og passe perfekt til din fod.

 

Støvlerne fra Blundstone er lavet i 100% premium læder eller vegansk kunstlæder, der gør dem vandafvisende og vandtætte. De er designet med en innovativ tilgang for at kunne give dig den bedste støvle til jagt såvel som alle andre outdoor-aktiviteter. Det betyder, at du kan drage på jagt i regn og slud såvel som bagende solskin, og komme hjem med varme, tørre fødder, der kan ånde i støvlen. Dét, mener vi, er alfa og omega, når først jagtsæsonerne skydes i gang. 

 

For ekstra beskyttelse og vedligeholdelse af læderet kan du med fordel bruge imprægnering fra vores produktpleje, som gør dem mere vandafvisende og forlænger støvlens levetid. Du kan desuden med fordel anvende et par ekstra såler, hvis læderet giver sig for meget over tid. Når du køber et par jagtstøvler fra Blundstone, følger der et ekstra sæt fodsåler med. 

 

Oplev vores udvalg af jagtstøvler fra blandt andre Blundstone, og find lige netop dét par, der matcher dine præferencer. Det kan være, at du foretrækker at have fødderne ekstra varme? Så har vi flere jagtstøvler med lammeskindsfor. Måske du ønsker helt vandtætte jagtstøvler? Eller en mere let støvle? Uanset hvad har vi samlet et sortiment af dét vi mener er verdens bedste jagtstøvler, så du med garanti kan finde et par, der passer perfekt til dig. 

 

Jagtstøvler med perfekt pasform til enhver fod

Nu er du blevet klogere på, hvilke støvler, du skal vælge til de forskellige jagtsæsoner. Mest af alt er Blundstone en allround støvle, der er ideel til jagt såvel som til hverdagsbrug. De er nemlig designet – ikke kun med en innovativ tilgang – men særligt også med sans for æstetikken. De kommer i tidløse designs, der egner sig til alle outdooraktivitet og naturligvis også til hverdagsbrug. Som Blundstone selv påpeger, kan støvlerne tage med dig, hvor end du vil hen.

 

De er lavet af højkvalitetslæder eller vegansk kunstlæder, der tilpasser sig lige netop din fod. Det tager cirka to dage at gå støvlerne til, hvorefter pasformen vil være perfekt til din fod. Derfor er der både plads til den brede og den smalle fod. Ønsker du en jagtstøvle, der passer som fod i hose? Så er et par jagtstøvler fra Blundstone er et fremragende bud.

 

Blundstone designer både unisex støvler såvel som støvler kun til herre og dame. Fælles for alle er, at materialerne er nøje udvalgt til den bedste pasform, gode funktioner og uovertruffen komfort. Med andre ord er det ikke bare støvler, der er gode at have til jagt. Det er støvler, der tåler ethvert terræn og barske miljøer, og som samtidig er behagelige at have på. Slidstyrke rimer ikke just på komfort, men i Blundstones tilfælde har de formået at skabe et par perfekte støvler, der forener lige netop de to.

 

Vælg en jagtstøvle med god komfort

Som jæger bruger man meget tid ude i naturen, og man går oftest mange kilometer i ujævnt terræn. Derfor er det naturligvis vigtigt med et par komfortable støvler, der giver den helt rette støtte til dig og dine fødder. Blundstone emmer af godt håndværk, god kvalitet og uovertruffen komfort, som forenes i flere forskellige støvler. De er blandt andet udstyret med SPS Max Comfort-system til en fremragende stødabsorbering, ligesom de kommer med udtagelige såler med XRD-teknologi i hælområdet, som ligeledes bidrager til komforten med stødabsorberende egenskaber. 

 

Vandtæt og åndbar lyder måske som to modpoler, men for Blundstone er det ingen sag. De har nemlig skabt støvler, der er vandtætte eller vandafvisende, og som samtidig lader foden ånde hele dagen. Støvlerne går op til anklen og er uden snøre, som både hæver komforten og gør dem nemme at hoppe i. 

 

Hos Northern Hunting tester vi selv vores jagtstøvler – både til jagt og til hverdag. På den måde er vi sikre på at skabe et sortiment af de bedste jagtstøvler i test – hvad enten det omhandler funktionalitet, komfort, kvalitet eller noget helt fjerde. Vi nyder at skabe et sortiment, der omfavner enhver jægers behov, hvorfor vores webshop byder på en bred vifte af kvalitetsrigt jagttøj til herre og jagttøj til dame. Fælles for alle er, at de er designet med jægeren i fokus. Dét, tror vi, skaber en helt unik jagtoplevelse. 

 

Northern Hunting står klar med grundig vejledning

Det kan sommetider være svært at finde den helt rigtige jagtstøvle – og naturligvis størrelse. For selvom jagtstøvlens læder tilpasser sig din fod, er det stadig vigtigt at vælge den rette størrelse. Er jagtstøvlen for lille, vil den gnave og give vabler, ligesom en for stor jagtstøvle ikke giver den rette støtte eller varme. 

 

 Med flere års erfaring i jagtbranchen står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde den bedste jagtstøvle til dig og dine behov. Måske du er usikker på, hvilken model du skal vælge? Eller har du brug for vejledning til at finde den helt rigtige størrelse? For os er intet spørgsmål for stort, for småt eller for komplekst. Vi elsker jagt lige så meget, som vi elsker at give dig en god oplevelse, når du shopper jagttøj – hvad enten det er online på vores webshop eller i vores hyggelige butik i Aarhus. 

 

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon eller mail. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores butik og showroom i Aarhus, hvor vi altid har varm kaffe på kanden og kolde øl på køl. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det bedste jagttøj til dig og dine behov!  |  

Flere posts